Wat word ik toch elke keer weer gelukkig als ik nieuwe aanvragen krijg voor fotoshoots. En die aanvragen lopen zó uiteen, van baby’s, tot gezinnen, tot kinderen, en soms zelfs feesten. Maar waar ik het allergelukkigst van word, zijn toch wel die mooie kleine newborns. Oké, stiekem vind ik kleine kinderen ook erg leuk, maar die kleine baby’tjes die nog geen 2 weken oud zijn, stelen echt mijn hart. Wat vind ik het fijn dat ik voor de ouders zulke belangrijke momenten vast mag leggen voor later. De herinnering aan dat mooie kleine gezichtje, die zo ontzettend snel veranderd in een paar weken/maanden tijd.

Zo mocht ik dat ook voor de ouders van Milan doen. Ik ben bij Milan langs geweest toen hij 13 dagen oud was. En wat deed hij het ontzettend goed die dag. Is het niet een schatje zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *