Voor wat hoort wat. Als ik ergens mee geholpen word, wil ik graag wat terug doen voor diegene. Deze fotoshoot was zo’n gevalletje. Bart en Anita hadden mij ergens mee geholpen, dus wou ik ook graag wat voor hun betekenen. En daar is deze fotoshoot uit ontstaan! We spraken met z’n 4en af bij de Duurswouderheide in Wijnjewoude, waar we een heerlijke ochtend hadden met prachtig weer, aldus zon en mist! Beter kon het natuurlijk niet in deze herfstige tijd. Jens is een heerlijk mannetje van 3 jaar. Hij moest even de kat uit de boom kijken, maar óh wat vond hij het gezellig om lekker met heit en mem door het bos te lopen, en uiteindelijk ook om op de foto te komen. Zijn de foto’s niet mooi geworden?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *