Hoera! Ik ben geslaagd voor mijn opleiding Fotografie!

Één van mijn examen opdrachten was om foto’s te maken met een thema. Het thema mocht ik natuurlijk niet zelf kiezen, dat zou veel te makkelijk geweest zijn. We moesten uit een hoge hoed een lootje trekken, waarop een thema geschreven stond. Het thema wat ik heb getrokken was het thema ‘oud’. Dat was alles wat op het briefje stond. Dit woordje ‘oud’ mocht ik uitwerken op de manier wat ik het mooiste vond. Ik dacht gelijk aan oude mensen, omdat hun gezichten en rimpels soms zoveel kunnen zeggen en op die manier een foto boekdelen spreekt. Om dat nog wat te versterken wou ik het contrast met jong laten zien. Via via vond ik een oude vrouw die er voor open stond om model te staan, samen met haar bonus-kleindochter. Na het één en ander besproken te hebben en gezellig een bakje thee te hebben gedronken, zijn we aan de slag gegaan. En ohhh, wat zijn de foto’s prachtig geworden! Voor mijn examen heb ik alle punten gekregen die er te behalen vielen, en ik ben overspoeld met complimenten! De moeite waard dus om deze foto’s ook even met jullie te delen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *